Trener rezervne ekipe zadužen za današnji trening Rome

Još jedan dokaz da Rudi Garcia napušta Olimpico

Trener rezervne ekipe zadužen za današnji trening Rome

Endin Čaušević

Trener rezervne ekipe Rome Alberto de Rossi danas će voditi trening Rome.

Ova vijest rimske ekipe još je jedan dokaz da će klub danas najvjerovatnije napustiti Rudi Garcia. Predsjednik kluba odlučio je danas uručiti otkaz francuskom stručnjaku, a na njegovo mjesto trebao bi doći Luciano Spalletti.

Spalleti je, prema pisanju italijanskih medija, danas stigao u Miami kako bio obavio pregovore sa predsjednikom Vučice i do kraja dana trebao bi postati novi trener Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Informacija da će današnji trening Rome voditi trener rezervne ekipe Alberto de Rossi potvrdila je špekulacije da se francuski stručnjak nalazi na izlaznim vratima kluba. Navodno, vijest o otkazu Garcije Roma bi trebala potvrditi krajem dana.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi