Trener Rome: Mahrez je igrač kakvog tražimo

Nije htio puno komentarisati

Trener Rome: Mahrez je igrač kakvog tražimo

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez dugo vremena se povezuje sa odlaskom iz Leicester Cityja.

Mahrez je prošlog ljeta bio na pragu odlaska iz Leicestera, ali je na kraju ipak odlučio da ostane još jednu sezonu. Ipak, ovog ljeta je definitivno vrijeme za rastanak, a naredna destinacija mogla bi biti Serija A.

Za njegove usluge interesuje se ekipa Rome koja je već poslaal ponudu Leicesteru, a Mahrez je navodno spreman i na smanjenje plate samo kako bi prešao u Romu. Trener Vučice Eusebio Di Francesco nije htio mnogo komentarisati ovu situaciju, ali je indirektno poručio da je Mahrez igrač kakav treba njegovom timu.

"Možda ga pratimo, ali neću ulaziti u diskusiju kada je  to u pitanju. Tražimo krilo koje igra na desnoj strani, a on ima sve karakteristike za tu poziciju", rekao je Di Francesco. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti