Mahrez pristao, ali visina obeštećenja predstavlja problem

Napušta Lisice?

Mahrez pristao, ali visina obeštećenja predstavlja problem

Eldar Ganibegović

Riyad Mahrez je jedan od najtraženijih igrača ljetnog prijelaznog roka a u posljednje vrijeme se najviše povezuje sa Romom.

Mediji prenose kako je Mahrez prihvatio prelazak u Romu međutim ekipe se još nisu dogovorile oko visine transfera.

Alžirac je glavna meta Rimljana i žele da ga dovedu jer ga vide kao dobru zamjenu za Salaha koji je nedavno napustio redove ekipe. 

Gazzeta dello Sport prenosi kako Lupi već ima dogovor sa Mahrezom koji želi da pređe u Italiju. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Leicester City je smanjio svoj zahtjev sa 40 miliona eura na 35 miliona eura, dok je Roma poslala ponudu od 23 miliona eura koja je odmah odbijena.

Predstavnici Rome se nadaju kako će naći kompromis na 26 miliona eura plus bonusi. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti