Totti definitivno prelomio: Završio sam karijeru!
Foto: EPA

Dobit će funkciju u Romi

Totti definitivno prelomio: Završio sam karijeru!

Legendarni Francesco Totti donio je definitivnu odluku koja se tiče njegove budućnosti.

Ovaj 40-godišnjak je u razgovoru za italijanske medije priznao da se više neće vraćati na teren i da je odlučio okončati bogatu karijeru.

"Kraj moje karijere bio je 28. maj 2017. godine. Za mene je to bio historijski dan koji ću pamtiti vječno. Ljudima ne mogu objasniti kakve sam emocije osjetio tada", rekao je Totti, koji je potom dodao:

"Završen je prvi dio mog života, onaj igrački. Sada počinje drugi dio, slijede novi izazovi i jednog dana želim postati trener i biti uspješan kao što sam bio i kao fudbaler".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Totti će od naredne sezone obnašati direktorsku poziciju u Romi, koja mu je tu funkciju ponudila nakon što je popularni Princ Rima odlučio okončati fudbalsku karijeru.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi