Imali su bod u svojim rukama, a onda je nastupila VAR tehnologija

Trener Sampdorije razočaran zbog "krađe" u Torinu: Jednom rečenicom je dovoljno rekao!

6

Komentari (6)

daca
Navijac sam Bayerna al moram ? Nemam nista ni protiv koga ali ev ovaj trener Sampe zar nije gledao penal koji je njima dosudzen pa da kaze nije bio penal ni za nas ni za Juve ?Ako je penal za Sampu bio bio je i za Juve a ofsajd dva metra vracao se iz ofsaida ? Kada oduzmes sve to 1:0. najpravedniji rezultat ?
mer12
Bas tako ovim trenerima treba savez Italije stati u kraj vide tehnologija sve pokazuje a dzaba ... samo se zale pa to nigdje nema , gledam u PL pola golova iz ofsajd pozicije pa niko ne kmeci. O Napoliju da ne pricam oni su presli granice zdravog razuma
Rinaka
Sto vise serete mi sve jaci..FJ
vuk
ovim lopovima ni var ništa ne može
Armin Armic
ako je bio penal za Sampdoriu,onda je i ono penal za Juventus,znaci ravnopravno.A drugi gol cist offside,ja ne znam vise dokle ide ovo,jel to u modi pricati protiv Juventusa,i kad jeste nesto i kad nije,
Lud
Penal Juventusov mu sporan ... ??????!!! A kao penal za njih nije .... Ko gubi ima pravo da se ... ma popusi ga idiote !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.