Trener Sampdorije razočaran zbog "krađe" u Torinu: Jednom rečenicom je dovoljno rekao!
Mnogo bure se podiglo nakon meča u Torinu

Imali su bod u svojim rukama, a onda je nastupila VAR tehnologija

Trener Sampdorije razočaran zbog "krađe" u Torinu: Jednom rečenicom je dovoljno rekao!

S. Mlaćo

Juventus je danas na veoma čudan način došao do pobjede nad Sampdorijom. 

 Bilo je 2:1 za Staru damu, iako je njihov rival u sudijskoj nadoknadi postigao pogodak za izjednačenje, međutim isti je poništen pregledom VAR tehnologije.

Prema prikazanom Sampdoriji je poništen čist pogodak, a u ovom klubu nikako se ne mogu pomiriti sa današnjim porazom. Za pojedine je susret završen 2:2.

"Mnogi timovi kada idu Juventusu igraju kao da su već izgubili. Imali smo previše poštovanja prema njima. Svidjelo mi se kasnije kako smo igrali i što se mene tiče susret je završen 2:2. Penal koji je sviran Juventuu je bio poklon. Ne smije se u onakvoj situaciju svirati penal, jer će svakog vikenda biti haos", jasan je bio trener Sampdorije Marko Giampaolo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sampdoria se trenutno nalazi na šestom mjestu sa 29 osvojenih bodova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Armin Armic
ako je bio penal za Sampdoriu,onda je i ono penal za Juventus,znaci ravnopravno.A drugi gol cist offside,ja ne znam vise dokle ide ovo,jel to u modi pricati protiv Juventusa,i kad jeste nesto i kad nije,
34 23
Rinaka
Sto vise serete mi sve jaci..FJ
21 27

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi