Trener Sassuola: Ljut sam što smo Zvezdi dali samo tri gola

Di Francesco nakon utakmice

Trener Sassuola: Ljut sam što smo Zvezdi dali samo tri gola

Crvena zvezda je sinoć u Italiji doživjela težak poraz od Sassuola rezultatom 3:0 i tako se vjerovatno oprostila od Evrope.

Trener italijanskog kluba Eusebio Di Francesco je nakon utakmice bio zadovoljan zbog pobjede, ali ljut zbog toga što Berardi i društvo nisu bili još efikasniji.

"Veoma sam zadovoljan pobjedom, ali sam ljut što nismo ubjedljivije pobijedili. Zvezdi smo trebali dati još golova, najmanje četiri, a dali smo samo tri", rekao je Di Francesco, te dodao:

"Još ništa nije gotovo jer nas čeka još 90 minuta u Beogradu. Ovo što smo uradili u prvoj utakmici su samo naše zasluge i zadovoljan sam".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi