Ibiševićev trener stao pred novinare i napravio šou: "Mi smo kao boca kečapa"

Schalke ponovo bez pobjede

Ibiševićev trener stao pred novinare i napravio šou: "Mi smo kao boca kečapa"

Endin Čaušević

Schalke ove sezone ne igra baš kako se očekuje jer nakon šest kola u Bundesligi imaju samo dva boda.

Schalke je u dosadašnjem dijelu sezone doživio četiri poraza i dva remija i navijači još uvijek čekaju na pobjedu kako bi se zaustavio crni niz ove ekipe koji ih prati već mjesecima.

Naime, ovaj klub je bez pobjede već 21 utakmicu, a niz bez pobjede nastavio se i sinoć kada je Schalke remizirao na svom terenu protiv Stuttgarta (1:1) u meču šestog kola njemačke Bundeslige.

U centru pažnje nakon meča našao se trener ovog tima Manuel Baum koji je na dosta neobičan način objasnio stanje u ekipi Schalkea za koju nastupa i naš Vedad Ibišević.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Tim je kao boca kečapa koju ste tek otvorili. Pokušavate istisnuti kečap, ali se ništa ne dešava iako je boca puna. Onda je plan da udarate bocu na dnu kako bi kečap izašao i mi smo još u fazi tog udaranja. No, jednom kada taj kečap izađe bit će veoma zabavno", rekao je Baum nakon meča.

Top Komentari

durgutajdin
**** ja igro keca na salke
0 1
Darkwood
Nek vide ovi nasi uhlebasi kako se treneru jos vjeruje i to nakon 6 utakmica sa osvojenih 2 boda. Kod nas trener se mjenja nakon dvije zaredom izgubljene tekme. Da je ovo u BiH dosad bi Schalke minimalno 3 trenera promjenio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije