Trener Standarda i dalje vjeruje Arslanagiću

Bez obzira na oporavak Kanua

Trener Standarda i dalje vjeruje Arslanagiću

Laurent Ciman i Brazilac Kanu u početku sezone činili su bedem pred golom Standarda iz Lijerža. 

Najbolja odbrana lige sa pomenutim stoperskim duo odlično je funkcionisala, pa je Dino Arslanagić minute prikupljao većinom igrajući utakmice Evropske lige. U finišu jesenjeg dijela Kanu se povrijedio, pa se prilika u prvenstvu neočekivano ukazala Arslanagiću.

U tandemu sa Cimanom Arslanagić je nastavio tamo gdje je stao Kanu, pa je trener Guy Luzon i u budućnosti odlučio povjerenje ukazati Cimanu i Arslanagiću bez obzira što je Kanu potpuno oporavljen.

„Odbrana je u posljednjim utakmicama jeseni odlično funkcinisala i nemam namjeru za sad ništa mijenjati,“ kazao je Luzon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.