Trener Zvijezde: Nisam vodio Manchester City, ali nikada nisam ovo doživio...

Bubanja nakon meča

Trener Zvijezde: Nisam vodio Manchester City, ali nikada nisam ovo doživio...

Fudbaleri Zvijezde 09 pregaženi su večeras na Grbavici od strane Željezničara sa visokih 6:0 u Premijer ligi BiH.

Nakon meča trener ovog tima Slavoljub Bubanja nije mogao reći ništa pozitivno. 

"Visok poraz od 6:0. Čestitam Željezničaru. To je druga dimenzija. Mnogo veći kvalitet. Ja sam došao ovdje prije 15-ak dana da malo podignem tim. Doživio sam već treći poraz. Žao mi je što nema tih rezultata... Malo koji klub je tako korektan što se tiče svega kao Zvijezda. Smatram se odgovornim za rezultate.", kaže on.

"Boli me, nisam vodio Manchester City ili tako nešto, ali nikada nisam doživio dva uzastopna poraza, a ne tri i to još ovako visoko... Ono što sam tražio od mojih igrača nisam dobio nego sam čitavo vrijeme gledao FK Željezničar. Ako Željo vodi 3:0, onda se igra opuštenije, ali igrači Želje su željeli još više, a moji se ponašaju kao da oni vode 3:0. Ako je to tako, onda ja nisam napravio ono za šta sam plaćen. Sigurno da ću razgovarati s predsjednikom. Rekao sam igračima ja sam krivac, a ne vi, morate nastaviti igrati fudbal i to je to".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja sam radio i u Crnoj Gori i u Makedoniji. Ali, po nekoj jačini, za mene je BiH najjača liga. Nije još ništa gotovo, ima se još mnogo igrati. Ja sam došao kao šok terapija, ali nisam uspio. Možda bi jedna pobjeda donijela jedan pozitivan niz ili seriju, ali treba još raditi".

Top Komentari

Aldin Neki
Vi ste vjerovatno druga dimenzija u negativnom smislu. Tri boda osvojili u deset kola.
1 3
Honduras
vidi se da nisi radio ovde,da si mancipovan pismen i gospodin ovdje ti je druže seljakluk i *****luk.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti