Treneri nisu zadovoljni bodom, ali su iskreni: Ovo je realan rezultat

Žižović i Karačić nakon meča

Treneri nisu zadovoljni bodom, ali su iskreni: Ovo je realan rezultat

Midhat Šljivak

Radnik i Široki odigrali su meč bez golova (0:0) u susretu 14. kola Premijer lige BiH.

Nakon utakmice treneri Mladen Žižović i Toni Karačić su bili posve složni. Ovo je realan rezultat današnjeg meča.

"Došli smo u sitauciju da smo nezadovoljni bodom protiv ekipe Širokog. Nemamo pravo na to, ali mislim da smo bili bolji danas. Krenuli smo po pobjedu, malo nam je trebalo sreće da damo gol, ali ne možemo reći da Široki nije zaslužio bod", rekao je Žižović.

"Ishod je realan. Iskreno nisam zadovoljan bodom, ali to kažem zbog situacije u kojoj smo trenutno. Radnik je imao kvalitetniji posjed lopte, fizički smo bili spori. Ne znam šta je razlog tome. Imali smo neke situacije za pogodak, Radnik je bio bliži pobjedi, ali ishod utakmice je realan", istakao je Toni Karačić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi