Trening centar FK Sarajevo: Pripreme za derbi u punom jeku

Bordo momci trenirali u svom kampu

Trening centar FK Sarajevo: Pripreme za derbi u punom jeku

Fudbaleri Sarajeva su se nakon uspješno obavljene misije u prvom meču polufinala Kupa BiH vratili u svoju bazu.

Za izabranike Husrefa Musemića nema odmora pošto ih već u subotu očekuje novi izazov, vječiti sarajevski derbi.

Fudbaleri FK Sarajevo će u subotu malo prije 19:30 sati istrčati na teren Grbavice, a danas su odradili i trening u sklopu priprema za najveći derbi bh. fudbala.

Provtimci Sarajeva su današnji trening iskoristili i kako bi se regenerisali, a isti je protekao bez problema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba dodati da je nekolicina igrača koji su u Kupu protiv Sloge počeli utakmicu (Dupovac, Kapić, Pidro, Mustafić...) dobila poštedu i nešto više vremena za rastezanje, te su trening počeli u lakšem tempu.

Husref Musemić je nakon uvodnog dijela treninga prešao na uigravanje taktičkih zamisli kojima će u subotu pokušati nadmudriti svog kolegu na klupi Željezničara, Amara Osima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Sretno!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti