Trenutak magije portugalskog genijalca
EPA

Quaresma je uradio nešto što se rijetko viđa

Trenutak magije portugalskog genijalca

Eldar Ganibegović

Ricardo Quaresma je sigurno jedan od najboljih tehničara u Evropi, a ono što je napravio ovog vikenda vrijedi više puta pogledati.

Ovaj 34-godišnjak imao je poprilično nevjerovatnu karijeru u rasponu od proteklih 18 godina i predstavljao je neke od najboljih klubova u Evropi, uključujući Barcelonu, Porto, Inter, Milan, Chelsea, dok trenutno nosi dres Bešiktaša.

Upisao je 72 nastupa za reprezentaciju Portugala, sa kojom je osvojio Evropsko prvenstvo 2016. godine koje je igrano u Francuskoj.

Sigurno kako ste gledati ovog igrača, koji nam često ponudi novi neobični trik. Ovog vikenda tijekom utakmice Bešiktaša i Osmanlispora Quaresma je uradio zaista sjajan potez. Portugalac je dobio dugu loptu od svog timskog kolege, pa je odlučio učiniti nešto posebno.

Prisjetimo se najprije Neymarovog čudesnog primanja, međutim ono što je uradio Quaresma bilo je još bolje.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi