Tri moguća rivala u osmini finala: Sasvim je jasno koga priželjkuju navijači Chelseaja
Vrlo nezgodan žrijeb za londonsku ekipu

Tako je kada završite na drugom mjestu

Tri moguća rivala u osmini finala: Sasvim je jasno koga priželjkuju navijači Chelseaja

Fudbaleri Chelseaja plasirali su se u osminu finala Lige prvaka i to kao drugoplasirana ekipa u grupi sa Atletico Madridom, Romom i Qarabagom.

Naravno, kao drugoplasirana ekipa Chelsea se suočava sa nešto težim žrijebom u osmini finala, a već je jasno da će im trebati mnogo sreće.

Obzirom da UEFA ne dopušta da se dva kluba iz iste zemlje sastanu odmah nakon grupne faze, to znači da je već sada poznato da Chelsea neće igrati sa Manchester Cityjem, Manchester Unitedom, Tottenhamom i najvjerovatnije Liverpoolom. Redsi sutra na Anfieldu dočekuju

Spartak iz Moskve i u slučaju pobjede oni će postati četvrti engleski klub koji će završiti na prvom mjestu u svojoj grupi. Sigurno je da Chelsea ne može igrati ni protiv Rome koja je bila s njim u grupi, pa u slučaju pobjede Liverpoola protiv Spartaka Plavcima ostaju samo tri moguća rivala - PSG, Barcelona i Bešiktaš.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sasvim je jasno da će tokom žrijeba osmine finala najviše strepiti upravo navijači tima sa Stamford Bridge stadiona jer sgurno nije svejedno ograte li protiv Barcelone, PSG-a ili protiv Bešiktaša.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi