Užasne scene sa bh. stadiona: Navijači utrčali na treren i obračunali se sa sudijama

Policija sve mirno promatrala, službena lica spašava 'živu glavu'

Užasne scene sa bh. stadiona: Navijači utrčali na treren i obračunali se sa sudijama

S. Mlaćo
Pomalo nevjerovatne scene dolaze sa terena Prve lige Tuzlanskog kantona.

Naime, susret između NK Trešnjevka i NK Mladost Gornje Živinice prekinut je nakon što su domaći navijači utrčali u teren i obračunali se sa sudijama.

Gosti su vodili 2:0, te imali sve u svojim rukama, pa su domaći odlučili pravdu tražiti na 'nepopularan način“.

Na snimku se vidi da su navijači uspjeli stići jednog od sudaca i zatim ga počeli udarati, ali i uz pomoć domaćih igrača.

Također, na snimku se čuje da ostali navijači podržavaju ovaj potez.

Pomalo nevjerovatna je reakcija policije koja je samo pratila sa strane dešavanja, ne želeći zapravo reagovati, iako je na terenu trajao pravi haos s mogućnošću da dođe i do težih povreda kod određenih lica.

[facebook]https://www.facebook.com/watch/?v=1157097848198378[/facebook]

Domaće sada očekuju rigorozne kazne, a na potezu su čelnici Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona, koji moraju već danas reagovati i donijeti prave i konkretne odluke, kako bi na njihovim stadionima gledali nogometne utakmice, a ne užasne scene u kojima navijače dijele pravdu, a pojedini sportisti se ponašaju kao kabadahije.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Sudije ovog meča bili su Agan Ramić iz Tuzle sa pomoćnicima Amirom Husićem i Nedimom Babajićem, također iz Tuzle.

Delegat je bio Almir Medić (Tuzla).

Top Komentari

Var12
Ovo je rezultat ponasanja sudaca na terenu. A navedena trojka na celu s Aganom su vec poznati kao ljudi koji vole novac.. A savez je jos gori i korumpiraniji od sudaca...
13 1
Mostarac94
Kakvi debili sude dobro nema mrtvih slucajeva
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti