Trezeguetovo definitivno zbogom trikolorima

Trezeguetovo definitivno zbogom trikolorima

Adnan Beganović

David Trezeguet, napadač Juventusa, definitivno je odlučio da neće više nositi dres reprezentacije Francuske.
 

Sjajni napadač Juventusa uspješno se oporavio od operacije koljena i spreman je za povratak na fudbalski teren.

Kako nije igrao od sredine prošle godine, Trezeguet je kako kaže imao puno vremena za razmišljanje, naročito o francuskoj reprezentaciji.

David Trezeguet je već jednom rekao zbogom najdražem dresu ,ali se ubrzo i predomislio. Međutim, kako sada stvari stoje i kako je sam Trezeguet izjavio za francuske medije, ovaj put je definitivno kraj njegove reprezentativne karijere.

Napadač Juventusa je u izjavi za francuske medije oštro kritikovao selektora Francuske, Domenecha, ali i francuski fudbalski savez, navodeći da nikako ne može da shvati odluku o podršci selektoru, koju je dobio od samog francuskog fudbalskog saveza.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

David Trezeguet je za "trikolore" odigrao 71 utakmicu i postigao 34 gola.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.