Tri kluba iz Premiershipa žele Nagatoma

Japanac mijenja sredinu?

Tri kluba iz Premiershipa žele Nagatoma

Japanski defanzivac iz redova Intera Yuto Nagatomo mogao bi uskoro napustiti italijansku Seriju A i zaputiti se na Otok. 

Nagatomo je u Italiju stigao u januaru 2011. godine iz Tokyja, a samo šest mjeseci kasnije prešao je u redove Intera gdje igra i danas. 

Obzirom da ima već 31 godinu i ugovor do narednog ljeta, čini se kako bi već u januaru mogao napustiti ovaj klub jer se za njegove usluge interesuje nekoliko ekipa iz Premiershipa.

Burnley, Newcastle United i West Brom se interesuju za ovog fudbalera prema izvještajima Tuttomercata, a isti izvor prenosi da je Nagatomo prilično zainteresovan da promijeni sredinu i da se okuša u Engleskoj. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je ove sezone odigrao pet mečeva u Seriji A, a njegova trenutna vrijednost na tržištu je 3,5 miliona eura. Osim pozicije lijevog beka, on može igrati i na poziciji lijevog krila. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi