Tri napadača na listi želja Fenerbahčea, među njima i Džeko

Žele pojačati ekipu

Tri napadača na listi želja Fenerbahčea, među njima i Džeko

Adnan Beganović

Iako još uvijek nisu osigurali nastup u Ligi prvaka, čelnici Fenerbahčea su uvjereni da će igrati u ovom takmičenju, pa su odlučili napraviti ekipu koja bi prema njihovom mišljenju trebala ostaviti dubok trag u Ligi prvaka.

Tako će prema informacijama iz Turske, Fenerbahče biti aktivan u ljetnom prelaznom roku, a u redove ovog kluba po svemu sudeći doći će nekoliko provvjerenih fudbalera.

Što se tiče napadačkog reda, Fenerbahče će najvjerovatnije dovesti dva fudbalera, a na listi želja ovog turskog kluba nalaze Edin Džeko (Manchester City), Luiz Adriano (Shakhtar) i najbolji strijelac turskog prvenstva Fernandao (Bursaspor).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti