Prizor s pauze za osvježenje najbolje oslikava razliku u Barci i Atleticu

Nije baš sve u najboljem redu

Prizor s pauze za osvježenje najbolje oslikava razliku u Barci i Atleticu

E. Škorić

Barcelona i Atletico Madrid igraju derbi od 22 sata, a nakon 45 minuta rezultat je 1:1.

Barcelona je u očiglednoj krizi u posljednje vrijeme, pa ne ide joj baš najbolje ni večeras, barem sudeći po prvom poluvremenu.

Sve su učestalije priče o lošoj atmosferi među igračima Barcelone i trenerom Quiqueom Setienom, a da baš i nema zajedništva najbolje pokazuje fotografija ili bolje rečeno prizor dok jedni i drugi idu na pauzu da se osvježe zbog visokih temperatura.

I dok igrači Atletica stoje u krugu jedan pored drugog slušajući upute Diega Simeonea, održavajući potpunu disciplinu, igrači Barcelone u skroz drugačijem izdanju, bez pretjerane organizacije...

Potražite više informacija na temu La Liga:

To ništa, naravno, ne mora ni da znači, ali da postoje određeni problemi u Barceloni - postoje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Noc123456
Komentator provala vijeka
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi