15

Komentari (15)

Zmiuga loma
I na kraju bi::Luka Modric-NAJBOLJI.Svaka cast majstore,niko ti nije ni do koljena.YOU ARE THE BEST.
izvoristine
Sad su Englezi sa njihovim izboriom ponovo pretjerali. Znamo da je zapadu najdraza Hrvatska Al takvu nepravdu i glupost da jedan prosjecan osvoji takvu nagradu pljuvanje je po fudbalu.
adnanski
Ispade jedan luka bolji od jednog inieste,igraca kakvog fudbal tesko da ce upoznati ikad vise....sto se mene tice najveca nepravda ikada!!!
MirzaBarucic
Iniesta je MOZART za sve i jednog igrača, izuzev Pirla.
Edin Merlin
Lista vam je kurcina od vola ! Kako Luka Modric moze biti bolji od Ronalda ?????????????????????
hr hb
Edin Merlin
@hr hb Nabijem te na kurac skupa sa Kolindom... Navedi mi jedan segment zasto je Modric bolji od CR7 ??? sve sto je nosati ustasa osvojio,osvojio je zahvaljujuci Ronaldu ! Vidim sada kakav je RM kad ne igra CR7 !!!!
hr hb
Ljubomora je cudo. Da nije Modric u Realu nebi Ronaldo nista osvojio a Modric ove godine bio najbolji igrac svijetskog a Ronalda nigdje nije bilo i ne moraju vazda napadaci osvajat zlatnu loptu. A ti se tom "nosatom ustasi" mozes samo poklonit i plakat sto ti nikad pjanic i dzeko nece osvojit zlatnu loptu
Raikkonen
@Giggs 100% si u pravu
MirzaBarucic
U redu je manjino :)))
MirzaBarucic
Svijetskog????? I za kraj: Raduj se zbog nosonje, a isti jednom Džeki ne može pertlu svezati. Toliko.
Heerceg
Je je osvojio broncu na svjetskom jer mu Ronaldo rekao gdje da puca penal protiv Rusa... Ti momak do podne mrzis sam sebe od podne cijeli svijet... Tj hrvate
Salidzan
U Rvacku pa komentarisi... UJO BRDSKOPLANINSKI LIVANJSKI ZADOJENI
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.