Tri sata prije ceremonije, procurio konačan poredak igrača u borbi za Zlatnu loptu!

Izgleda da se sve već zna

Tri sata prije ceremonije, procurio konačan poredak igrača u borbi za Zlatnu loptu!

Večeras će u Parizu s početkom u 21 sat biti održana ceremonija dodjele Zlatne lopte, ali postavlja se pitanje da li ona nosi ikakvu neizvjesnost.

Već mjesecima se špekuliše da će njen osvajač biti Luka Modrić, nedavno se čak pojavio i neslužbeni poredak prve trojice (Modrić, Ronaldo, Griezmann), dok sada, tri sata pred početak ceremonije, stiže ekskluzivna fotografija kompletnog poretka igrača u borbi za ovo priznanje.

Naravno, nagrada će zaista pripasti Luki Modriću koji je, sudeći prema fotografiji, osvojio 753 boda - mnogo više od Cristiana Ronalda (476) i Antoinea Griezmanna (414).

Neslužbeni podaci kažu da je na četvrtom mjestu završio Kylian Mbappe sa 347 bodova, dok je Leo Messi tek peti sa 280. Dalje slijede Mohamed Salah (188), Raphael Varane (121), Eden Hazard (119), Kevin de Bruyne (29), Harry Kane (25), N'Golo Kante (24), Neymar (19)...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ako je vjerovati listi koju možete i sami vidjeti, dvojica fudbalera koji su konkurisali za Zlatnu loptu nisu dobila niti jedan bod - Isco i Hugo Lloris.

Top Komentari

Edin Merlin
Lista vam je kurcina od vola ! Kako Luka Modric moze biti bolji od Ronalda ?????????????????????
31 32
adnanski
Ispade jedan luka bolji od jednog inieste,igraca kakvog fudbal tesko da ce upoznati ikad vise....sto se mene tice najveca nepravda ikada!!!
29 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi