"Tri sedmice smo spavali u prljavom hotelu jer su željeli da nas tako ojačaju, ali..."

Noćna mora za igrače Udinesea

"Tri sedmice smo spavali u prljavom hotelu jer su željeli da nas tako ojačaju, ali..."

E. Čaušević
Teme:

Udinese je ove sezone totalno razočarao svoje navijače, a tek u posljednja dva kola ovaj klub uspio je izboriti opstanak u Seriji A.

Klub iz Udina odavno nije odigrao goru sezonu i uz dosta sreće uspio je nekako ostati u društvu najboljih. Udinese je u posljednja dva kola ostvario dvije pobjede što im je osiguralo opstanak u Seriji A, ali jasno je da će na ljeto biti veoma burno u taboru ovog kluba.

Igrač ovog tima Jakub Jankto je otkrio da su u Udineseu u samom finišu sezone našli način kako da kazne fudbalere za loše igre u ovoj sezoni. Ovaj 22-godišnji igrač otkrio je da su čak tri sedmice boravili u najgorem hotelu u Udinama.

"To je najgori hotel koji sam ikad vidio i čak su toaleti bili prljavi. To je bila kazna i rekli su nam da će nas to ojačati, ali je na kraju izazvalo samo goru atmosferu. Klub plaća cijenu jer će Igor Tudor najvjerovatnije otići, to je četvrti trener koji nas napušta", rekao je Jankto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi