Tri velika kluba kontaktirala Turanovog agenta
EPA

Turčin napušta Camp Nou

Tri velika kluba kontaktirala Turanovog agenta

Turski reprezentativac Arda Turan će nakon samo jedne sezone napustiti Camp Nou. 

Turan je imao razočaravajuću sezonu u Barceloni nakon što je stekao pravo igranja za katalonski klub, a mediji iz Španije tvrde da su velike šanse da u narednim sedmicama ugovor bude raskinut na obostrano zadovoljstvo. 

Iz Barcelone su već ranije saopštili Turanu da može početi pregovarati sa drugim klubovima, a kako se navodi, predstavnici Borussije, Arsenala i Galatasaraya su već uspostavili kontakte sa njegovim zastupnikom. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vrijedi podsjetiti da je Turan prije transfera u Barcelonu nastupao za Atletico Madrid, Manisuspor i Galatasaray u kojem je ujedno započeo karijeru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti