Tri "Zmaja" u Ligi prvaka

Bh. reprezentativci na najvećoj klupskoj sceni

Tri "Zmaja" u Ligi prvaka

Danas je u Monte Carlu održan žrijeb grupa za novo izdanje Lige prvaka i već sada je jasno da nas kao i svake godine očekuju velika uzbuđenja i sjajni mečevi u najelitnijem međunarodnom klupskom takmičenju.

U novoj sezoni Lige prvaka će nastupati i trojica bh. reprezentativca i to Edin Džeko, Miralem Pjanić i Ermin Bičakčić.

Edin Džeko se sa svojom Romom našao u Grupi G u kojoj su još Real Madrid, CSKA Moskva i Viktoria Plzen.

Juventus našeg Miralem Pjanića će igrati u Grupi H sa Manchester Unitedom, Valencijom i Young Boysom, dok će Ermin Bičakčić u dresu Hoffenheima igrati protiv Manchester Cityja, Shakhtar Donetska i Lyona u okviru Grupe F.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Treba dodati i da će atmosferu Lige prvaka osjetiti i nekadašnji reprezentativni golman naše zemlje Nemanja Supić koji u Crvenoj zvezdi ima ulogu rezervnog čuvara mreže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi