Trijumf Karabukspora, Zecu 50 minuta igre

Turska Superliga

Trijumf Karabukspora, Zecu 50 minuta igre

Fudbaleri Karabukspora slavili su danas pobjedu u okviru 17. kola turske Superlige na domaćem terenu protiv Akhisar Belediyje sa 1:0.

Meč je od prve minute za domaću ekipu počeo bh. internacionalac Ermin Zec. Prvo poluvrijeme ove utakmice proteklo je bez većih šansi na obje strane, te se utakmica većinom odvijala na sredini terena. 

U nastavku meča vidjeli smo i jedan pogodak i to u 80. minuti susreta kada je strijelac za domaće bio Latovlevici, a na kraju se ispostavilo da je to i konačan rezultat susreta. Ermin Zec je za domaće igrao sve do 50. minute susreta.

Karabukspor je nakon ove pobjede skočio na 10. mjesto turske Superlige sa 21 bodom, jednim više od njihovog današnjeg rivala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi