Trijumf Vrančićevog Paderborna, Bešić po prvi put starter

Prijateljska utakmica

Trijumf Vrančićevog Paderborna, Bešić po prvi put starter

Novi Bundesligaš Paderborn trijumfovao je danas nad Evertonom rezultatom 3:1. Klub našeg Maria Vrančića cijelim tokom meča bio je bolji protivnik i zasluženo došao do pobjede. 

Početak utakmice nije dao nagovijestiti da će se na kraju radovati fudbaleri Paderborna, obzirom da je za vodstvo Evertona pogodio Deng. Tri minuta kasnije Paderborn je izjednačio, a strijelac je bio Stoppelkamp.

Dvadeset minuta prije kraja Paderborn je poveo sa 2:1, a strijelac je bio Ducksch, da bi konačnih 3:1 postavio Druckner petnaest minuta prije kraja.

Mario Vrančić u timu Paderborna, kao i Muhamed Bešić u timu Evertona bili su starteri u svojim klubovima na današnjoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.