Trofej čekali deceniju, pa napravili isti "propust" kao i FK Sarajevo

A šta ćemo s trenerom?

Trofej čekali deceniju, pa napravili isti "propust" kao i FK Sarajevo

E. Škorić

Dugo su na Mestalli čekali na trofej, a onda im se desio gaf, baš kao nedavno i ekipi Sarajeva.

Valencia je sinoć pobijedila Barcelonu sa 2:1 u Sevilli u finalu Kupa kralja, što je prvi trofej za Šišmiše nakon 10 godina i osmi u Kupu, odnsono prvi od 2008. godine kada su također osvojili Kup kralja.

Nakon utakmice i slavlja na stadionu, autobus sa igračima je krenuo da napusti stadion, ali su onda shvatili da fali trener Marcelino, pa su se ubrzo vratili i po njega.

Ovo podsjeća na situaciju kada je nedavno Sarajevo osvojilo titulu, a klupski autobus je zaboravio Husrefa Musemića na Koševu.

"Šta ću, zaboravili me", kazao je tada kroz smijeh Musemić, ali naravno da nije mogao nikom ništa zamjeriti i ovakve stvari se dešavaju od silne sreće i uzbuđenja.

Top Komentari

Arnel925
Ko jebe trenera i onako je duturum
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije