Novinarka u šoku: Vjetar srušio baner i trofej Eura u Bukureštu

Dobro su prošli

Novinarka u šoku: Vjetar srušio baner i trofej Eura u Bukureštu

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala prošle godine bili su razočarani kada je odlučeno da se neće igrati Evropsko prvenstvo.

Evropsko prvenstvo trebalo se igrati prošlog ljeta nakon završetka sezone, ali je pandemija koronvirusa sve poremetila.

UEFA je bila primorana da odgodi Evropsko prvenstvo kako bi se završila klupska takmičenja širom Evrope. Na kraju je odlučeno da se EP odgodi i odigra na ljeto ove godine.

Jasno je da se s nestrpljenjem očekuje početak Eura na kojem ćemo gledati najbolje reprezentacije. Nažalost, tu neće biti Zmajeva koji nisu uspjeli da izbore plasman na EP.

Kao što je već poznato Evropsko prvenstvo počinje 11. juna i igrat će se mjesec dana, odnosno finalna utakmica planirana je za 11. juli.

Završne pripreme za ovo veliko takmičenje već traju, a UEFA bi uskoro trebala objaviti i konačan spisak gradova koji će biti domaćini za ovogodišnje izdanje Evropskog prvenstva.

Oglasi

Također, i ovaj put se poštuje tradicija, odnosno da trofej za prvaka Evrope "šeta" od grada do grada gdje oni sretni navijači imaju priliku da se fotografišu s njim.

Tako je trenutno trofej Evropskog prvenstva stigao do Bukurešta gdje će se zadržati nekoliko dana.

Danas se trofej našao u centru pažnje zbog nevjerovatne situacije koja se desila na stadionu u Bukureštu kada se jedna novinarka javljala uživo.

Naime, zbog jakog vjetra koji je puhao oboren je baner koji se nalazio iza trofeja i ove novinarke. Baner je srušio trofej, ali i udario novinarku koja je bila u šoku zbog svega što se desilo.

Na svu sreću trofej nije oštećen u ovoj situaciji, a novinarka je postala hit na društvenim mrežama.

Top Komentari

K79
Jos da je trofej orginal a ne kopija bas bi bilo nezgodno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti