16

Komentari (16)

Hooruk
Zna li iko citati, jeli ovo nagrada za igrca sa najvise ovojenih trofeja, za osvojenu ligu prvaka, copu, nacionalnu ligu ili ligu nacija ili je nagrada za najboljeg igrca a to je Messi bez konkurencije cak da nista nije osvojio. Van Dijk prepuhan od medija a Ronaldo realno ne pripada uopste ovoj listi.
hangouts123
Naravno da nije Messi najbolji.Vidjeli smo njegov doprinos u Argentini.U Barci je lider zato i gusi Coutinha,Dembelea i ostale.Coutinho u Liverpoolu kreirao igru i bio mozda i najbolji igrac u EPL.Salah,Mane,Firmino nisu najodgovorniji za uspijeh.Davali su oni i prije Van Dijka po 5 golova po utakmici al su primali po 3.Covijek dosao i zagospodario supljom odbranom i napravio najjacu u Europi.Asistencije,golovi itd..Pa sjetite se samo Bayerna.Asistirao Maneu i zabio a stoper.
Hooruk
Mesi je dosta utakmica odmarao ili bio povrjeđen pa ko je tada gusio Kutinja i Dembelea, kakvo bolan gusenje servira im gol sanse i opet uspiju ofulati, upravo ih Dembele i kostao u prvoj tekmi sa Liverpulom kada je na kraju dva nastimana zicera od Mesija imao i ofulao. Sto se tice ucinka Mesijevog u Argentini dva finala cope, finale svjetskog, znaci cisti nedostatak srece, da ga nema u repki ne bi se nikad ni kvalifikovali. A taj Van Dijk do. Rj
Hooruk
Da nastavim. Van Dijk je dobar ali ne toliko da dobije tu nagradu, pa i sa njim redovno u svakoj utakmici primaju golove, vecu im je prevagu donio golman nego on, da je Liverpul izjanio finale lige prvaka onda ga nebi bilo ovoj listi. Da se gleda po igri kandidati bi bili Mesi, Hazard i Mbape.
ZatoSTOmogu
Mane is the mane!!!????
hangouts123
Kupio ga Liverpool i poceo trofeje osvajat.Postali konkurentni u PL,osvojili LP,Super Cup,igrao finale Liga Nacija itd..Ja samo ne znam odakle Ronalda i Messija ovdje.Realno treba biti npr.Sterling ili neko iz Citya.Messi uzeo ligu,Ronaldo Ligu Nacija i Ligu i traze odlicja.Sterling ligu,3 kupa,C.Shield.Van Dijk zasluzuje nagradu al u izbor top 3 treba biti neko iz Citya realno!
mer12
Ronaldo je osvojio ligu i upisa het trik u polufinalu Lige nacija koju je i osvoji sa svojom drzavom...Messi je zalutao ovdje covjek je Copu odigrao lose skroz
muamer11
Jest zaluto sigurno najbolji strijelac Lige Prvaka za proslu sezonu i zlatna kopacka, nezz stvarno sta ce ajte gledajte crtane djeco ostavte se fudbala..
MirzaBarucic
Cekaj bolan, Liverpool osvaja jer ima zvijeri u napadu. Pa nije Virgil van Dijk srusio Barselonu nego su to uradili Origi i Wijnaldum, a o Maneu, Salahu i Firminu da ne pricam. Malo se previse pumpa ovaj Van Dijk. Nije los igrac, daleko od toga, ali za mene su jedan Salah i Mane 100x odgovorniji za uspjeh Liverpula.
mer12
Liverpool da nije kupio od Rome Salaha i Alisona bio bi prosjecna ekipa i tacka...uzasan vezni red i td. zato i nabijaju loptu..
mer12
meni je Alison bez njega ne bi prosli ni grupnu fazu ni polufinale...
ArminA
Jes mi ide ova VVD na kurac ,pa covjek odigra par utakmica dobro i odma bude najbolji. To sve medije rade !
Śmeker007
Ako je ovaj nominovan za to, pa onda je jedan SERGIO RAMOS trebao biti najmanje zadnjih 7-8 godina realno..
mer12
Marketing za Epl i to se placa
Nozeche
Par utakmica? Momak je imao nevjerovatnu sezonu čim je kao odbrambeni igrač u konkurenciji za Zlatnu loptu. Da si pogledao ijednu utakmicu vidio bi kakvu sigurnost ulijeva u klimavu odbranu Liverpula i kakva je mašina u duelu, postavljanju, markanju, zračnom duelu, odlični pasevi prema naprijed i s minimalno grešaka i panike..pravi lider na terenu.. kako napisa kolega iznad: osvojena liga prvaka, super kup, finale lige nacije..a u EPL samo jedan poraz u 38 utakmica i to, eto, od prvaka Sitija. Čovjek je jednostavno u prajmu i kao takav je imao možda i individualno najbolju sezonu.
mer12
ne mogu se sloziti sa tobom Alison ima sve to i osvojenu Copu on je izgubio finale Lige nacija mada se kvalitet ta dva takmicenja ne moze porediti Svicarska i Belgija bi se prosetale tom Copom hahaahaaa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.