Nevjerovatna slika iz Francuske: Sjede u jacuzziju pored korner zastavice i uz pivo prate meč

Tamo je očito sve moguće

Nevjerovatna slika iz Francuske: Sjede u jacuzziju pored korner zastavice i uz pivo prate meč

E. Čaušević

Troyes je jučer na svom terenu remizirao protiv Rennesa sa 1:1 u meču šestog kola francuske Ligue 1.

Utakmica koja se igrala na Stade de l'Aube u Troyesu našla se u centru fudbalske javnosti, ali ne zbog dešavanja na terenu već zbog onoga što se dešavalo na tribinama ovog stadiona.

Hit na društvenim mrežama postali su dvojica domaćih navijača koji su pratili uživo ovu utakmicu, ali na nezapamćen način.

Naime, oni su bili u jakuzziju na tribini koja se nalazila iza gola, a svi su bili u čudu kada su se našli u kadru tokom direktnog prenosa, te mnogima nije bilo jasno šta se dešava.

Slika kako dvojica navijača Troyesa iz jacuzzija prate meč je obišla svijet, a mnogima nije bilo jasno šta se dešava ni kako se taj jacuzzi uopšte našao na stadionu ovog francuskog kluba.

Image

Oglasi

Oni su tokom cijele utakmice bili u jacuzziju i uživali su uz pivo i na nevjerovatan način su ispratili cijeli meč, te ni slutili nisu da će postati glavna tema fudbalske javnosti.

Međutim, francuski mediji objaivli su da je sve to dio sponzorskog ugovora koji Troyes ima s jednom od kompanija, ali ovo nije prvi put da smo ovakvu sliku gledali na terenima u Francuskoj.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Isto se desilo i prije četiri godine kada su igrali Caen i Lyon, a dvoje sretnih navijača tada su osvojili na nagradnoj igri da gledaju uživo meč u jacuzziju.

Top Komentari

SEJFUDIBIKODZE
preseravanje,lako vam je se uzdizat dok vam radimo i cistimo za bijedan novac ,i to nam ukredete dok poplacamo vase napuhane poreze i smrdljive stanove ,u kojima je umrlo generacija i generacija,smecaria u 21 vijeku neznaju na kojoj strani sunce izlazi,ili nezna gdje se npr nalazi Bosna
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi