Lahoz je svirao kraj, Argentinci su krenuli prema njemu, a onda je izbila tuča

Nakon gola za poravnanje

Lahoz je svirao kraj, Argentinci su krenuli prema njemu, a onda je izbila tuča

Esmer Oštraković

Nevjerovatne scene viđene su u posljednjim sekundama utakmice između Nizozemske i Argentine, ali i nakon što je sudija svirao kraj.

Naime, u jedanaestoj minuti nadoknade Nizozemska je uspjela doći do poravnanja od 2:2 i tako izboriti produžetak na ovoj utakmici.

Sudija je nakon toga odlučio svirati kraj, a očito nezadovoljni su bili sa klupe Argentine, te su odmah krenuli ka sudiji.

Veliki protesti nekoliko osoba sa argentinske klupe viđeni su u tim momentima, a nekoliko sekundi nakon toga izbila je tuča nogometaša.

Veliko koškanje nogometaša ove dvije reprezentacije trajalo je nekoliko minuta, te je sve riješio glavni arbitar kartonima.

Međutim ovo nije bilo prvo koškanje koje je viđeno na utakmici, jer se jedno već desilo tri minute prije isteka regularnog dijela utakmice.

Tada je nakon starta nad Akeom, jedan nogometaš Argentine napucao loptu prema klupi Nizozemske, a oni mu nisu ostali dužni.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Odmah su utrčali u teren, te je krenuo sukob koji je na kraju riješen sa nekoliko žutih kartona koje je dodijelio sudac Lahoz.

Sve što se tada desilo možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

struja
Sudija Lahoz je debelo doprinuo gruboj igri i incidentnoj tekmi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti