Torcida uz jasnu prijetnju objavila šokantan snimak kako policajci cipelare vezanog čovjeka na podu

Torcida uz jasnu prijetnju objavila šokantan snimak kako policajci cipelare vezanog čovjeka na podu

E. Oštraković
Teme:

U petak je odigrana utakmica između Hajduka i Dinama, naravno najveći hrvatski derbi, ali rezultat je totalno pao u drugi plan zbog dešavanja nakon utakmice.

Naime, Hajduk i Dinamo doigrali su utakmicu na Poljudu, a konačan rezultat bio je 1:1, ali sve to je jako brzo zaboravljeno.

Razlog su događaji koji su se desili nakon utakmice, a to je čak i dva dana nakon što je odigrana utakmica, glavna tema u Hrvatskoj.

Na ulicama Splita nastao je opšti haos a upravo to je razlog što je sam rezultat pao u drugi plan. Torcida i policija tada su imali žestok okršaj.

Navodno su navijači Hajduka napali policiju staklenim bocama, te su organi reda čak morali i pucati u zrak kako bi se odbranili od članova Torcide.

Tako barem stoji u objavi policije, ali sa druge strane iz Torcide smatraju da se desila policijska brutalnost.

Oglasi

Oni su sve odlučili potkrijepiti snimkom na kojem se vidi kako jedna osoba leži dok ga policajac udara pendrekom.

Nakon toga prilazi i drugi policajac koji tu osobu udara prvo pendrekom, a zatim nekoliko puta nogama, tražeći da stavi ruke iza leđa.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Torcida je sve objavila na svom Facebook profilu uz zanimljiv opis.

"Pamti pa vrati", stoji u opisu vide koji je objavila Torcida.

Top Komentari

imeiime
Bravo za policajce. Treba bagru koja sebe naziva najvatreniji navijaci samo tuci. Istri****ti ih potpuno
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi