Tuchel napao novinara: Kakav ti je to dres?

Trener PSG-a nakon remija sa Strasbourgom

Tuchel napao novinara: Kakav ti je to dres?

Edmir Škorić

Trener PSG-a Thomas Tuchel bio je ljut jer je jedan novinar jučer na press konferenciju dočao u dresu Strasbourga.

PSG i Strasbourg su u nedjelju u 31. kolu Lige 1 remizirali rezultatom 1:1, a ovaj meč je manje-više i nebitan za Parižane, no jedna stvar je treneru Tuchelu jako zasmetala.

Francuski novinar Loran Paganelli, bivši igrač, u dresu Stasbourga se pojavio na presici na pariškom stadionu.

"Vi ste novinar, zašto nosite ovaj dres? Sljedeći put dobro razmislite šta ćete obući kada budete dolazili na novinarsku press konferenciju", kazao je Tuchel.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:


Top Komentari

jogabonito
Tuchel treba da razmisli o promjeni posla,tipicni alibi strucnjak tipa Murinjo,Slaven Bilic ,Rudi Garcia,Vlado Jagodic,Branimir Tulic,Mesa Bazdarevic,Faruk Hadzibegic itd.Najbolje raditi nesto drugo,jer ovako unesrecuju i sebe i ljude oko sebe.Pa nema tu nista tragicno,raditi nesto drugo
1 2
jogabonito
Prica se po Francuskoj da mu je Choupo Mouting decko,mislim,nemam nista protiv toga,ali svakako interesantno
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije