Vaha žestoko kritikovao igru PSG-a protiv Uniteda u Ligi prvaka: To je bilo neobjašnjivo, amaterski!
Vahid Halilhodžić smatra da je PSG ove godine trebao stići do finala Lige prvaka

Bh. stručnjak bez dlake na jeziku

Vaha žestoko kritikovao igru PSG-a protiv Uniteda u Ligi prvaka: To je bilo neobjašnjivo, amaterski!

S. Pašalić

PSG i Nantes će na Parku prinčeva u srijedu odigrati utakmicu polufinala Kupa Francuske.

Uoči tog susreta trener Nantesa Vahid Halilhodžić oštro je kritikovao trenera PSG-a Thomasa Tuchela i njegovu taktiku protiv Manchester Uniteda u uzvratnoj utakmici Lige prvaka.

"Znate šta, PSG ima najbolju ekipu u Evropi i očekivao sam da će doći bar do finala. Zaista, vidio sam ih u finalu ove godine i nije mi jasno što se dogodilo u uzvratu s Englezima", rekao je Halihodžić u intervjuu za Le Parisien, a zatim nastavio sa žestokim kritikama na račun igre Parižana.

"Ima tu nešto neobjašnjivo, u tom porazu, a to je ponašanje ekipe uoči utakmice. Posebno mi se ne sviđa način na koji je javnost prihvatila činjenicu da su igrači dolazili sami na stadion dva sata prije utakmice. Sama priprema utakmice s Manchester Unitedom bila je pogrešna, rekao bih nedostojna velikog kluba", dodao je Vaha.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"To je bilo amaterski, neobjašnjivo! PSG je valjda naučio lekciju, važnu lekciju, ponašali su se kao klinci i tako su i prošli", podvukao je Halihodžić", zaključio je Halihodžić.

Top Komentari

jogabonito
Svaka cast na komentaru,pa i Presnel Kimpembe,standardni stoper je priznao da su totalno potcijenili Manch.Utd.Cak je u toj utakmici igrao skoro pa drugi tim Uniteda.Tuchel je po meni istog casa nakon meca trebao podnijeti ostavku,a ako ne on sam ,onda je trebao biti hitno otpusten.Na kraju se zalio na sudije,podsjetio s tim na Mourinha,Jagodica,Tulica i slicne.Takvi treneri mogu ponekad i trofeje osvojiti,ali oni se ni tom ne znaju obradovati,kao sto ne znaju ni izgubiti kao muskarci.Sta je tu je,idemo dalje.Mes felicitations monsieur Vahid
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi