Tuchel našao način da kazni Mbappea

Neće biti u prvom sastavu

Tuchel našao način da kazni Mbappea

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a večeras igraju u gostima protiv Nantesa utakmicu 23. kola francuske Ligue 1.

Parižani su od početka sezone lideri na tabeli i potrebno je čudo da i ove sezone ne postanu prvaci Francuske. PSG večeras želi nastaviti niz protiv Nantesa nakon sjajnog izdanja za vikend kada su sa 5:0 pregazili Montpellier.

No, ovaj meč ostao je u sjeni dešavanja u svlačionici Parižana. Naime, Thomas Tuchel je sredinom drugog dijela iz igre izveo Kyliana Mbappea što se nije svidjelo ovom mladom napadaču.

Mbappe je ljutito dobacivao svom treneru, ali ga je on smirio. No, Tuchel je čekao da igrači odu u svlačionicu nakon utakmice, te je pred svima održao predavanje Mbappeu i poručio mu da se on tako ne može ponašati.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Francuski mediji prenose da će Tuchel večeras kazniti Mbappea i da on neće biti u prvom sastavu ovog tima. Mbappe će vjerovatno ostati na klupi, a postoji šansa da uopšte ne bude u konkurenciji za večerašnji meč.

Očito je da Tuchel na ovaj način želi pokazati Mbappeu da se on ne može tako ponašati prema njemu, te da mora poštovati njegove odluke.

Top Komentari

Arnel925
Sta ga briga kad ide u Real na ljeto
1 3
KB9
Momak u prvoj postavi veceras,jel vas imalo stid?? Vi i vase informacije :P
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi