Tuchel neće preuzeti Bayer Leverkusen

Tako kaže njegov agent

Tuchel neće preuzeti Bayer Leverkusen

Thomas Tuchel neće biti novi trener Bayer Leverkusena, rekao je njegov agent Olaf Meinking.

Leverkusen je odlučan u namjeri da veoma brzo nađu novog trenera nakon što su odlučili da neće nastaviti saradnju sa privremenim trenerom Tayfunom Korkutom, koji je zamijenio Rogera Schmidta u martu mjesecu.

Posljednje špekulacije iz Njemačke govorile su da bi Thomas Tuchel, koji je prošlog mjeseca raskinuo saradnju sa Dortmundom, preuzeti Leverkusen, ali od toga neće biti ništa. 

"Thomas neće preuzeti Bayer Leverkusen. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati nakon što se vrati sa odmora. Mogao bi uzeti malo slobodnog vremena, a mogao bi preuzeti i neki klub iz inostranstva", rekao je agent Meinking.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Tuchel je dobio otkaz u Dortmundu samo nekoliko dana nakon što je osvojio DFB Pokal. Presudila mu je činjenica što je u Bundesligi završio tek treći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi