Tuchel pod nikad većim pritiskom na klupi PSG-a

Čeka se samo jedan kiks

Tuchel pod nikad većim pritiskom na klupi PSG-a

Trener PSG-a Tomas Tuchel nalazi se pod nikad većim pritiskom na klupi ovog kluba, prenosi francuski L'Equipe.

Ovaj mladi trener je na klupu aktuelnog prvaka Francuske stigao prije godinu i pol dana, a isti izvor prenosi kako bi tu vjerovatno trebao ostati barem do ljeta.

Ipak, L'Equipe navodi kako bi se to moglo promijeniti u slučaju da klub barem još jednom uđe u seriju loših rezultata.

Iako su Sveci lideri u francuskom šampionatu, a grupnu fazu Lige prvaka su okončali na prvoj poziciji, Tuchel očigledno ne uživa veliko povjerenje čelnik ljudi kluba koji samo čekaju njegov naredni kiks.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, PSG će sutra, kao i ostale ekipe, saznati rivala u osmini finala Lige prvaka, a ta faza takmičenja bi mogla biti presudna za Nijemca koji je prošle sezone baš u tom dijelu takmičenja ispao od Manchester Uniteda.

Eventualni novi kiks u osmini finala gotovo sigurno bi ga koštao posla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi