Liverpool spremio spektakularnu ponudu za Neymara

Hoće li Brazilac na Anfield?

Liverpool spremio spektakularnu ponudu za Neymara

Barzilac Neymar se već neko vrijeme dovodi u vezu s odlaskom iz PSG-a, a u trku za ovaj transfer sada se, prema navodima ESPN-a, uključio Liverpool.

Neymar je nesretan u PSG-u to je svima jasno iako to Brazilac nikada nije htio a ni smio javno priznati. U trci za njegov transfer već su neko vrijeme Barcelona i Real Madrid, a Liverpool im želi pomrsiti račune.

"Dolazak Brazilca trebao bi predstavljati potez kojim će Liverpool reći Barceloni, Real Madridu i ostalim klubovima koji redovito igraju završnice Lige prvaka "mi smo tu i tu ostajemo"", navodi ESPN.

Liverpool je očigledno spreman za jedan ovako velik transfer koji će klub koštati barem oko 200 miliona eura. To će naravno biti apsolutni rekord kada je u pitanju klub s Anfielda, ali ostaje pitanje hoće li uspjeti u ovoj namjeri.

Inače, Redsi su jučer ozvaničili da je dogovoren produžetak saradnje s Jurgenom Kloppom do 2024. godine čime su samo potvrdili da su ozbiljni u namjerama da ostanu na tronu evropskog fudbala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada je u pitanju Neymar, on je ove sezone za sada odigrao 10 utakmica, upisao sedam golova i dodao tri asistencije. Treba reći da je početkom sezone imao problema sa povredom.

Ranije se pričalo kako je njegova jedina želja povratak u Barcu, ali kada stigne poziv aktuelnog prvaka Evrope bit će ga sigurno teško odbiti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnan@Kara
Ja se iskreno nadam da je to šala. Dolazak toga cigana bi vodilo ka propadanju tima...
3 0
Rukfas
Haha Klopp nikad nebi uzeo te Skandal igrace da mu ga daju Dzaba!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi