Tuchel u velikim problemima pred derbi protiv Lyona
Tuchel će biti bez nekoliko jako bitnih igrača

Domaći će imati veliku priliku da sruše prvaka

Tuchel u velikim problemima pred derbi protiv Lyona

S. Pašalić

PSG će sutra u okviru 6. kola francuskog prvenstva odigrati derbi protiv Lyona u gostima.

Parižani u ovaj meč ulaze nakon što su sjajno odigrali protiv Real Madrida ove sedmice u Ligi prvaka i slavili sa 3:0 na Parku Prinčeva.

Ipak, trener Thomas Tuchel će imati dosta problema s obzirom da će Mauro Icardi, Pablo Sarabia i Kylian Mbappe propustiti ovaj meč.

Edinson Cavani se također još uvijek nije oporavio od povrede i nije igrao protiv Reala, a po svemu sudeći neće igrati ni protiv Lyona, a ni Julian Draxler neće zaigrati u ovom meču jer je i dalje povrijeđen.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mbappe je vrlo blizu, ali njegov oporavak nije završen. Pablova povreda je bila dosta nesretna s obzirom da je došla nakon što je šutirao na gol"

"S Maurom smo već rizikovali kada smo ga stavili od početka protiv Real Madrida. Problem je u tome što svaka povreda ima posljedice za drugog igrača.", rekao je Tuchel uoči meča protiv Lyona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi