Gdje je završio Hazardov dres nakon PSG-a?
(Foto: EPA)

Veliki ulov za Mbappea

Gdje je završio Hazardov dres nakon PSG-a?

M. Šljivak

Eden Hazard u Real Madridu nije ni sjena onog igrača iz Chelseaja.


Belgijanac se zbog loše forme već našao pod žestokim kritikama u Španiji, a mnogi su mišljenja da će on biti novi Realov veliki promašaj.

Međutim, kritike ne spriječavaju Hazarda da van terena ima sjajna druženja, a jedno takvo je bilo nakon poraza od PSG-a u Parizu.

Hazard je nakon meča viđen u društvu zvijezde domaćeg tima Kyliana Mbappea, a njegov dres sa utakmice na kraju je završio u Mbappeovim rukama.

On mu se javno zahvalio na poklonu:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Hvala brate", napisao je Mbappe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi