Tudor dobija šansu u velikom klubu?

Oduševio tursku javnost

Tudor dobija šansu u velikom klubu?

Turski mediji nakon pobjede nad Bešiktašom ponovo povezuju Igora Tudora sa klupom velikana Galatasaraya.

Nekadašnji fudbaler Juventusa je ovog ljeta preuzeo Karabukspor i ove sezone sa svojim klubom pravi 'čuda' turskom prvenstvu. Nakon što je nedavno srušio Galatasaray, u petak je na red došao i Bešiktaš koji je savladan rezultatom 2:1. 

Tudor je svojim dolaskom preporodio Karabukspor i jasno je da se na klupi ovog kluba neće zadržati dugo, a sjajni rezultati primorali su turske medije da se ponovo raspišu o interesu Galatasaraya za njegove usluge. Upravo o tome je Tudor morao govoriti nakon posljednje pobjede u prvenstvu.

"Po ko zna koji put ponavljam, ja sam trener Karabukspora. Zahvalan sam im zbog prilike koju su mi dali. Ne znam što budućnost nosi, ali trenutno sam fokusiran na Karabukspor", izjavio je Tudor. 

Tokom dosadašnje trenerske karijere Tudor je još vodio Hajduk i PAOK.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi