Tudor: Svi u Hajduku su bili protiv Ibričićevog dolaska
Foto: EPA

Bivši trener Hajduka otvorio dušu

Tudor: Svi u Hajduku su bili protiv Ibričićevog dolaska

Igor Tudor, sada već bivši trener splitskog Hajduka, putem teksta u Slobodnoj Dalmaciji obratio se javnosti, a poseban akcenat dao je na slučaju 'Senijad Ibričić'.

Hrvatski stručnjak otkrio je razloge zbog kojih se protivio dolasku Ibričića na Poljud, koji je potom odlučio pojačati redove skopskog Vardara. 

"Predsjedniku Marinu Brbiću iznio sam svoje razloge i pojasnio probleme koji bi se vrlo lako mogli dogoditi u svlačionici eventualnim Senijadovim dolaskom. Naime, radeći kao pomoćnik Edoardu Reji, bio sam izravni svjedok nekih stvari koje su se tada događale u momčadi, a koje sam predsjedniku Brbiću detaljno objasnio. Osim ostalih problema s njim, dvaput je tadašnjeg trenera Hajduka Reju pred igračima 'poslao u p…. m……', a između ta dva događaja treneru se ispričao sms-om. Budući da pouzdano znam da je to isto učinio i Rejinom prethodniku, rekao sam predsjedniku Brbiću da to kod mene neće moći proći i da ćemo imati nepremostiv problem u svlačionici", govori Tudor, a potom nastavlja:

"Isto tako, važno je reći da su svi igrači zajedno s maserima, odnosno liječničkom službom, a i oružarima, cijeli stručni stožer, pa na početku i sam sportski direktor (naknadno se predomislio), bili izrazito protiv njegovog dolaska, što dovoljno govori samo za sebe. Svi ti ljudi izravno su radili sa Senijadom i najbolje ga poznaju. Senijada ovim putem molim da mi više ne šalje opravdavajuće sms-poruke na telefon, ne spominje me u javnosti, a pogotovo da lažnim (a to svi mi dobro znamo) pričama o nemogućnosti potpisivanja za Hajduk, nakon mojeg odlaska, ne širi jeftini populizam koji kod najvećeg dijela navijača ne prolazi", riječi su Tudora koji je Ibričiću poželio sve najbolje u nastavku karijeru. 

Našem fudbaleru tako je uskraćeno da se vrati u redove Hajduka, gdje ga navijači smatraju jednim od najboljih igrača koji su u posljednjih 20 godina nosili dres njihovog najdražeg kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.