Turci dijele pravdu na Grbavici, prodaja ulaznica od sutra

U srijedu spektakl na Grbavici

Turci dijele pravdu na Grbavici, prodaja ulaznica od sutra

S. Mlaćo

Juniori Željezničara u srijedu će sa početkom u 16 sati odmjeriti snage sa Atletico Madridom, u okviru UEFA Omladinske Lige prvaka. Pravdu na ovom meču će dijeliti sudije iz Turske. Tačnije, glavni arbitar je Mete Kalkavan, a pomoćnici Caglar Uyarcan i Abdullah Ozkara.

Četvrti sudija je Haris Kaljanac iz BiH.

Kalkavan je FIFA sudija od 2012. godine i sigurno ima potrebno iskustvo za dijeljenje pravde u jednom ovakvom meču.

Prodaja ulaznica za ovaj meč počinje sutra  i trajat će od 10 do 18 sati.

"Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu sjever, 5 KM za tribinu istok, 3 KM za južnu tribinu, te 10 KM za tribinu zapad. Sezonske ulaznice za ovu utakmicu ne važe, a vlasnici desetogodišnjih ulaznica će sa istim moći na istočnu tribinu", istakli su iz FK Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi