Turci otkrili metaboličku dob Radamela Falcaoa

Ovog ljeta pojačao Galatasaray

Turci otkrili metaboličku dob Radamela Falcaoa

Admin Čaušević

Turski dnevni list FotoMac objavila je studiju o zdravstvenom stanju Radamela Falcao koji je ovog ljeta. 

Otkako je stigao u Galatasaray iskusni Kolumbijac je top tema ne samo među navijačima velikana iz Istanbula, već u cijeloj Turskoj.

Prema izvještajima FotoMaca nakon obavljenih ljekarskih pregleda ispostavilo se da metabolička dob ovog 33-godišnjaka iznosi zapravo 22 godine, pokazali su testovi njegovog tijela.

Razlog za tako nizak broj metaboličkih godina su odlični rezultati fitness testova koje je obavio Falcao.

"Dokaz za to je da je propocija težine napadačevog tijela izbalanisirana te da je debljina unutrašnjeg organa niska", navodi FotoMac.

Related image

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Iznos tečnosti u čelijama je zadovoljavajući, totalni iznos vode je na željenom nivou te da je mišićno tkrivo u dobrom stanju".

Falcao bi za Galatasaray trebao debitovati sutra u meču turske Superlige protiv Kasimpaše.

Top Komentari

zvjezdan10
pa haj da vidimo hocel vam igrat do 55 godine onda
2 0
dosadnoje
Znaci al u kurcu hahahahaaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti