Turci već počeli: Provociraju Dinamo tako što su im 'editovali' grb

Dodali jedan sitni detalj

Turci već počeli: Provociraju Dinamo tako što su im 'editovali' grb

Edmir Škorić

NK Dinamo iz Zagreba igrat će u grupnoj fazi Evropske lige sa Fenerbahčeom, Anderlechtom i Spartakom iz Trnave.

To je odlučeno danažnjim žrijebom u Nyonu, a da Dinama čekaju teški rivali i mečevi, posebno onaj u Istanbulu, nije teško zaključiti.

Fener je na službenom Facebook kanalu predstavio svoja tri rivala i onda napravio jednu grešku i to baš kod grba Dinama.

Modrima je na grb, naime, dodana - crvena zvijezda. Namjerno ili slučajno, teško je reći.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Plavi su od 1911. godine promijenili grb 16 puta, a petokraku nemaju od 1991. godine. No uporno mu je vraćaju na grb. U proteklih nekoliko godina to su napravili Lyon, Olympiakos pa čak i veliki Bayern München.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti