Turković pronašao klub u Indiji

Novi izazov za bh. napadača

Turković pronašao klub u Indiji

Nekadašnji napadač Željezničara Nedo Turković novi angažman je pronašao u dalekoj Aziji.

Turković je bez angažmana bio od ljetos, kada je napustio Brežice, a potragu za novim klubom je okončao potpisom za indijski klub po imenu Neroca.

"Drago mi je što sam ponovo pronašao inostrani angažman. Indija je za mene jedan novi izazov i vjerujem da nisam pogriješio što sam odlučio doći u ovu sredinu. Ugovor sam potpisao do kraja sezone", kazao je Turković.

Ovaj 28-godišnji Sarajlija je uvjeren da će u novom klubu opravdati očekivanja, kao što je to nedavno bio slučaj u Sloveniji, kada je u deset zvaničnih utakmica za Brežice postigao devet pogodaka.

Kroz karijeru je, podsjećamo, još igrao za Željezničar, Travnik, Olimpik, Lovćen (Crna Gora), AZAL (Azerbejdžan), Akzhayik (Kazahstan).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi