Turnir prijateljstva: Remi Slobode i Partizana

Bez golova

Turnir prijateljstva: Remi Slobode i Partizana

Kadeti Slobode i Partizana odigrali su neriješeno na Turniru prijateljstva koji se igra u Bijeljini. 

U drugoj utakmici grupe B, bh. predstavnik je remizirao protiv vršnjaka iz beogradskog kluba, a konačan rezultat susreta glasio je 0:0. 

Beograđani su se pokazali kao kvalitetniji protivnik i imali su više od igre tokom cijelog susreta, a na kraju najveće zasluge što je mreža Slobode ostala netaknuta pripadaju golmanu Baliću koji je bio na visokom nivou. 

Prvi susret grupe B između Budućnosti i Rijeke okončan je također neriješenim rezultatom (1:1). 

Turnir prijateljstva, grupa B: 

Partizan - Sloboda 0:0

Stadion: Etno selo. Glavni sudija: Vojislav Vuković. Pomoćnici: Goran Lakić i Darko Petković. Četvrti sudija: Stefan Maletić. Delegat: Mile Spasojević.

Partizan: 1 Stepanović, 2 Radmanovac, 3 Ćorković, 4 Lončar, 5 Balaz, 6 Pavlović, 7 Stanojlović, 8 Novaković, 9 Jakšić, 10 Kašiković, 11 Vujanović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Sloboda Tuzla: 1 Balić, 20 Malagić, 4 O. Musić, 3 Muratović, 18 Hasandžiković, 8 E. Kadrić, 16 Kavazović, 11 Omerović, 10 Hrštić, 19 A. Kadrić, 7 Brkić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi