Turska legenda savjetuje Višću gdje da pređe
Foto: EPA

Bh. fudbaler odlazi iz Basaksehira

Turska legenda savjetuje Višću gdje da pređe

Iz Turske dolazi informacija kako Fenerbahčeu u borbi za dovođenja Edina Višće pomaže i Emre Belözoglu. 

Višća je svojim igrama u prošloj sezoni privukao mnogo pažnje i ovog ljeta će napustiti Basaksehir, što je i sam potvrdio riječima kako je došao momenat za nove stvari, a nije isključeno ni da ostane u Turskoj. 

Već mjesecima borbu za dovođenje krilnog bh. fudbalera vodi Fenerbahče, a Višću na transfer u ovaj slavni klub, kako tvrde pojedini mediji, nagovara i legendarni  turski fudbaler Belözoglu s kojim u Basaksehiru dijeli svlačionicu.

Belözoglu je dobro poznato ime u Fenerbahčeu. U ovom klubu svojevremeno je ostavio veliki trag i navodno će po okončanju karijere u istom dobiti jednu od funkcija, stoga i ne čudi što pokušava utjecati na Višćinu odluku o budućnosti. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Na ime obeštećenja Fenerbahče je spreman izdvojiti pet miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi