Tužan dan u Leicesteru: Navijači s cvijećem dolaze na stadion
Informacije nisu potvrđene, ali mnogi izvori kažu da je tajlandski milijarder i vlasnik Leicestera ipak bio u helikopteru iz kojeg teško da je iko mogao izaći živ, ali čekaju se zvanične informacije

Još uvijek nema zvaničnih informacija

Tužan dan u Leicesteru: Navijači s cvijećem dolaze na stadion

Edmir Škorić

Navijači Leicestera s cvijećem u rukama dolaze na stadion King Power.

Usljed nesreće koja je sinoć zadesila Leicester, navijači danas dolaze s cvijećem u strahu da su živote izgubili i članovi njihovog kluba, a prije svega se tu misli na vlasnika kluba, kojem je pripadao helikopter.

Podsjećamo, helikopter je odmah po polijetanju sa terena King Powera srušen na obližnji parking, ali i dalje nema informacija o eventualnom broju žrtava.

Vichai Srivaddhanaprabha, vlasnik Leicestera, navodno je ipak bio u helikopteru, iako su neki mediji objavili sinoć da nije bio. Strahuje se da je u njemu bio i menadžer kluba Claude Puel, ali za sada to nije potvrđeno i čeka se zvanična objava kluba ili policije.

"Niko iz toga ne može izaći živ", kazao je jedan očevidac koji je vidio strašan pad helikoptera nakon meča Leicester - West Ham.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Smatra se da je helikopter projektovan za šest putnika i dva člana posade, odnosno pilota, ali sve su nagađanja o broju žrtava. U međuvremenu su brojn klubovi u Engleskoj, ali i u ostatku Evrope uputili riječi podrške i molitve za Leicester. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi