Tužan početak dana za navijače Barcelone, a razlog je Neymarov story

Brazilac ponovo u centru pažnje

Tužan početak dana za navijače Barcelone, a razlog je Neymarov story

Teme:

Saga oko eventualnog odlaska Brazilca Neymara iz PSG-a traje već nekoliko sedmica.

Nekadašnji fudbaler Barcelone je navodno nezadovoljan u Parizu i ima veliku želju da se vrati na Camp Nou stadion, ali to očigledno neće ići baš tako lako.

Brazilac je otišao tako daleko da se čak nije želio pojaviti na početku priprema svog kluba, a za to je vrlo brzo i kažnjen.

Kada je shvatio da sa čelnicima PSG-a nema šale, Neymar se ipak odlučio pojaviti na treningu i to ovog jutra.

On je tom prilikom na Instagram storyju objavio fotografiju kojom dokazuje da je došao na trening, a ista se svakako neće svidjeti onim navijačima Barce koji su priželjkivali njegov povratak.

Naravno, sada je jasno da Parižani neće tako lako pustiti svoju zvijezdu koja će, uprkos želji za odlaskom, ipak morati ostati član ovog tima brem još neko vrijeme.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još mjesec i pol dana i sve je moguće, ali Neymar je trenutno očigledno skoncentrisan samo na PSG.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, on je u Pariz došao prije dvije godine i u obje sezone je doživio tešku povredu početkom drugog dijela.

Između ostalog zbog toga njegov klub nije uspijevao otići dalje od osmine finala Lige šampiona pa se boravak Brazilca u Parizu za sada smatra neuspješnim.

Top Komentari

barcaforever
bolje mu nek ostane u psg-u i nek zgrće milione , ne treba se vraćati u Barcu , ne vrijedi on tih para više , osvojit će ligu prvaka malo sutra s Psg-om...
0 0
luks-02
Ove godine PSG nije uspio proči osminu finala zbog Bufona.Jedan gol 100% njegov i onaj drugi tako tako.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi